Historic Rally Trophyn avauskisa ajettiin Riihimäellä legendaarisessa Riihimäki rallissa.

Hinta: 32,00 EUR
Varastotilanne: Tuote on varastossa

kpl

25. Salpausselkä ralli 22.1 F-Cup

F-Cupin avauskilpailu kaasuteltiin Lahdessa Lahden UA:n järjestämässä Salpausselkä rallissa. Kisasta tehtiin kaksi versiota, yleinen/seniorit ja A- ja B-juniorit, mukana lisäluokat.

kpl

Peurunka ralli HRT 5.2

Historicin talvikausi jatkui toisen osakilpailun merkeissä Laukaassa Juha Kankkusen kotimaisemissa.

kpl

Jyväskylän Talviralli F-Cup 12.2

F-Cup jatkui Jyväskylässä lähes iltarallilla sillä kisan alkamis ajankohta on vasta kello 14. Teimme kisasta vain yhden koosteen, jossa mukana yleiset ja A-juniorit.

kpl

Betoni Lehto ralli 26.2 F-Cup

F-Cupin talvikausi päätettiin Karkkilassa ajetussa Betoni Lehto rallissa vajaan 200 kuljettajaparin voimin. Teimme kisasta 2 eri koosteversiota, yleinen/B-juniorit ja A-juniorit/seniorit

kpl

Itä ralli 12.3 HRT

Historicin talvikausi päättyy Joensuussa ajettuun legendaariseen Itäralliin.

kpl

San Remo EM Historic Rally

Rallin Historicin EM-sarja alkoi Italian auringon alla San Remossa huhtikuun alussa. Kaksipäiväisestä kilpailusta teimme yli kolmen tunnin koosteen, jossa mukana kaikki tapahtumat lähdöstä maaliin. Kuskien kommentit ja incar kuvaa huimilta vuoristo erikoiskokeilta.

Hinta: 35,00 EUR

kpl

Pakkaus Pojat rallisprint 7.5

Nurmijärven UA:n järjestämä sprint oli kokenut suuria muutoksia. Asfaltti oli vaihtunut osin soraan ja paikka Vantaan Vauhtipuistoon.

Hinta: 27,00 EUR

kpl

Black Rocket ralli Nu/NaSM/HRT 14.5.11

Black Rocket ralli oli jälleen kevään avaus ralli ja arvoltaan tällä kertaa SM-osakilpailu nuorille ja naisille. Kisa käynnisti myös HRT kesäkauden, historiceja kisassa olikin mukana jälleen lähes 120 paria.

kpl

XVI Uusikaupunki F-Cup 21.5.11

F-Cupin kesä avaus ajettiin parin edellisen vuoden tapaan Uudessakaupungissa Turun Moottoriseuran järjestämänä.

kpl

jent logo

1000 Lakes Rally 11.6.2011

Legendaarinen 1000 Lakes teki paluun rallikalenteriin monen vuoden tauon jälkeen. MM-arvo oli vaihtunut kansalliseen ralliin ja erikoiskokeitakin oli vain neljä.

kpl

jent logo

Lahti Historic Rally 28.-30.7.-11

Lahden Historic Ralli vietti 10v juhliaan ja kisa oli kokenut melkoisia muutoksia. Kisassa taisteltiin niin HRT kuin Historicin EM-pisteistä.

kpl

jent logo

Koillis-Savo ralli F-Cup 13.8

F-Cupin kauden 5. osakilpailu Kaavin ja Tuusniemen kovavauhtisilla sorateillä.

kpl

jent logo

Nuutajärven Lasiralli 27.8.11

Urjalan UA:n järjestämä ralli oli tänäkin vuonna keskitetty Nuutajärven Lasitehtaan ympäristöön. Kisassa ajettiin kolme erikoiskoetta.

kpl

jent logo

Jari-Pekka ralli 10.9.11 F-Cup

F-Cupin päätöskisa ajettiin Heinolassa. Kaikissa luokissa olivat mestaruudet auki Heinolaan mentäessä. Jännitettävää riittikin viimeiselle erikoiskokeelle asti.

kpl

Länsirannikon ralli HRT 17.9.11

Historicin kauden kuudes osakilpailu ajettiin Turussa TUA:n järjestämässä Länsirannikon rallissa. Mestaruudet eivät ratkenneet vielä, vaan vasta kauden päätöksessä.

kpl

jent logo

Teijo Talo ralli Perniö 1.10.11

Teijo Talo- rallisarjan toinen osakilpailu Perniössä kaasuteltiin lokakuun 1. Reitti käsitti neljä erikoiskoetta, joista kolme viimeistä hieman vieraampia Karjaan ympäristössä. Teimme kisasta vain yhden version, jossa kaikki autot samassa.

kpl

jent logo

35. Rantaralli HRT 8.10.11

Historic Rally Trophyn päätöskisa ajettiin Naantalissa. Molemmissa ikäkausissa olivat mestaruudet avoinna, mutta vahvat kiinnitykset niihin oli, 69n puolella Pentti Kauppisella ja 81n puolella Tuomo Hannosella. Muiden mahdollisuudet olivat näiden kuljettajien täydellisessä epäonnessa.