Kisakoosteet 2012

jent logo
Plus Katsastus ralli 21.1.-12 F-Cup
F-Cupin avaus osakilpailu ajettiin Raision UA:n järjestämänä. Keskuspaikkana toimi Pöytyä ja viiden erikoiskokeen reitti kierteli Yläneen maastossa.

Pakkauspojat ralli 11.2.-12
15 vuoden tauon jälkeen ajettiin Nurmijärven UA:n järjestämä ralli, neljän erikoiskokeen mittaisena. Kisassa mukana vajaat 100 autokuntaa.

jent logo
Kangasniemi ralli 18.2.-12 F-Cup
F-Cup jatkui toisen osakilpailun merkeissä Kangasniemellä. Kisassa mukana lähes 190 paria. Reitin pituus 5 erikoiskoetta ja kilomtrejä kertyi noin 70.
Versio :

jent logo
HF-Autohuolto Sprint 28.2.-12
Lopen UA:n perinteinen sprint oli kokenut pieniä uudistuksia, kun reitti oli muuttunut. Reitti oli aikaisempia vuosia nopeampi kun hidas talonpihan kierto oli otettu reitiltä pois.
Hinta: EUR 27,00

jent logo-menu
Valkealan III Talviralli F-Cup 3.-4.3.-12
F-Cupin historian ensimmäinen 2pv kisa ajettiin Valkealan UA:n järjestämänä. Keskuspaikkana toimi Kouvolan ravirata. Reitti oli 10 erikoiskokeen mittainen. Lauantaina ajetiin kuusi ek:ta Tuohikotin ympäristössä ja sunnuntaina Elimäen ja Iitin lähistöllä.
Hinta: EUR 35,00
Versio :

jent logo
XX Keuruu rallisprint 11.3.-12
Keuruun UA:N jo 20. kertaa järjestämä sprint keräsi kuljettajat Keuruun varuskunta-alueen tutulle radalla. Kisassa miteltiin paremmuutta 120 kuljettajan voimin.

jent logo-pieni
Black Rocket ralli 19.5
Yksi erikoiskoe neljään kertaan oli ohjelmassa vuoden 2012 Black Rocket rallissa. Kisakoosteelle saimme mahtumaan peräti kymmenen kuvauspistettä sekä incar kuvauksena molemmat ajetut erikoiskokeet.

jent-pikkupikku
Kerimaa rallisprint 19.5
Kerimaan lomakeskuksessa mylvivät jälleen moottorit kun perinteinen keväänmerkki Kerimaan sprint ajettiin tällä nopealla radalla.

Ovisepät ralli Joutsa 26.5
Jyväskylän UA:n Joutsassa järjestämä neljän erikoiskokeen ralli toimi monelle kuskille mainiona testikilpailuna, sillä kisassa pystyi testaamaan paitsi kalustoa, myös nuottien toimivuutta.
Versio :

jent logo
1000 Lakes Rally 7.7
Jyväskylän ympäristössä ajettu 1000 Lakes Rally oli tänä vuonna neljän erikoiskokeen mittainen. Kuljettajia kisa houkutteli viivalle parhaaseen loma-aikaan reilut 170 paria. Kisan kovimmasta suorituksesta vastasi kotimaisemissa ajanut Veli-Matti Saarelainen ollen historic Asconallaan koko kisan nopein kuljettaja.
Versio :

Midnattssols Rallyt 18.-21.7.12
Legendaarinen keskiyön auringon ralli ajettiin keski-Ruotsissa keskuspaikkanaan Västerås. Kisassa ajettiin kolme pitkää päivää monen mielestä Ruotsin parhaita rallitietä.

jent logo
Merikievari SM ralli 18.8.12
Rallin SM-sarjan kuudes osakilpailu ajetaan Merikarvialla, keskuspaikkana viihdekeskus Merikievari.

Turku Karting Rantaralli 1.9.2012
Naantalin Seudun UA:n järjestämä Rantaralli ajettiin jo 36. kertaa. Tänä vuonna kisa ei kuulunut arvosarjoihin, joten osanottajamääräkin jäi noin 100 pariin.

jent logo
Autoglym ralli F-Cup Tampere 8.9
F-Cupin kesä avausta saatiin odottaa pitkään, eli puoli vuotta. Hyvää kyllä kannatti odottaa, hieno kisa, vaikka sade sen yrittikin vesittää.